Home Idea #2 : Kids room

4:08:00 PM

Walaupun aku giler pink. Dan oleh kerana aku tak tahu nak applykan pink itukat sudut mana.
Macam plan nak apply kat bilik cik merah. so aku jadi mama syok sendiri wat blik anak jadi pink.
Tapi tetiba aku rasa nak tukar haluan ke PEACH color. ala2 pink jgakla.

Tapi masih KIV lg. sebab bilik cik merah adalah bilik terakhir aku akan deko.
Sebabnyer skrg bilik cik merah adalh bilik letak kain baju & barang semnatara tgu wardrobe siap.
Furniture pun aku tak pilih n survey lg.
So berangan utk anak pun bleh la. hahahaa!



You Might Also Like

2 comments

  1. Arina pon terpikir nak cat bilik Rania color pink peach combine with turqoise green yg light. Rasa cam sweet je color soft gtu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betul. faeza pun ade search warna camtu. seriusly cantek!

      Delete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe