Umrah Ramadhan

8:37:00 AM

Saya rindu hubby...
Humairah pun rindu papa...
Agaknya aperla yg cik merah fikir bila hampir 2 bulan tak jumpa papa.
Kalo bunyi telefon terus kata papa papa!

Bila baca email dr hubby pg ni lagila membuatkan sy rindu...
Rindu nak berbuka puasa sama.
Dengar lagu raya lagi membuatkan sy rindu hubby.
Bleh kata slalu juga facetime dgn hubby. tp tak sama dgn hubby depan mata.

Bersyukur sbb my parents and parents-in-law pun dekat.
So tak der la sunyi sgt. Ade jgak org nak melayan kerenah cik merah tu.

Hubby akan fly to Jeddah this coming Thursday. Slalunya akan fly and balik semula ke Algeria.
Tapi kali ni insyallah dapat bermalam di Jeddah.
Hubby plan untuk buat Umrah. Dah deal dgn rakan2 sekerja yg sekarang berada di Jeddah.
Hubby harap sgt dapat tunaikan umrah dan kebertulan pula pada Ramadhan.
Hubby mentioned maybe akan sesak sbb org ramai especially 10 Ramadhan terakhir.
Hubby minta doakan semoga perjalan & planning  dipermudahkan oleh Allah.
Semoga hubby & rakan2 selamat menunaikan Umrah.

Hubby kata dia tak der masa yg byk sebelum pulang semula ke Algeria.
Semoga Allah permudahkan perjalanan suamiku....ameeen...


You Might Also Like

0 comments

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe