Humairah's Birthday : Kiddos Favor

8:00:00 AM

Inilah meja solek yg dijadikan tempat favorite aku DIY.
Toolbox dari zaman2 preparation utk kawen dulu sgt membantu.



Favor for baby adalah sumber inspirasi dari gambar di bawah.
Baby / kiddos socks. bungkuskan sajer paper beg goreng pisang.
Rasa sgt happy dapat bagi socks ni. rasa dapat melindungi semua baby yg dtg. hehe








 

Favor for kiddos plak mmg tak der idea. seriusly aku kalo bleh nak elakkan bagi jajan mcm gula2, keropok and etc. kali ni hubby cadang bagi cawan ikea yg colurful. RM 5.50 (6pcs). aku plan nak isi dgn stationary. At last aku isikan dengan color pencil and wafer and nips(ade jgak jajan). Bila isi dgn color pencil yg aku bukak dr kotak, mak aku kata " ko x takut ke budak2 conteng rumah ko. Takkan ko nak marah anak org." sentap aku wei mak aku cakap camtu. cuak jgak! huhu

batang iceream ni aku beli time bercuti kat NZ dulu. bergunala jgak.



You Might Also Like

14 comments

  1. Replies
    1. wehoooo! terpaksa jadi kreatif bila budget xde. haha

      Delete
  2. creative btul mama cik merah ni. ;))

    ReplyDelete
  3. sgt suka idea ini....=)
    sape tak cuak bila ada budak conteng rumah barukan...=)

    to cik merah : hargai mama kamu ye...gigih dia creative untuk kamu....=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg cuak. tp time buat tu tak fikir pun. huhu.

      cik merah kna surprise mama plak. hehe

      Delete
  4. batang ais krim tu lebar mcm kat klinik nye kan?
    kat sini ade ke yg colorful batang aiskrim?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sure la kat sini ade ke x?
      aah lebar mcm batang aiskrim dulu2. skrg ni kan mcm kecik jer.

      Delete
  5. cop! next year nak mintak mama humairah buatkan camni tuk zabi aydan =) heeheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. cop Dina! Insyallah utk ZA. boleh jer tp kna bgtau awal sbb aku tak professional. hehe. roger aku k!

      Delete
  6. Ok..i suka u punyer doogift. Creative, cute n useful.:) Tapi c bole blah ur momnyer comment

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg wat cuak comment tu. dah check. so far smua ok jer.hehe

      Delete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe