Humairah's Birthday : Bake Me Cupcake

3:18:00 PM


Aku mmg cake lover. walaupun aku tak pandai wat kek. haha.
Azam next year memang dah ade niat nak cuba cuba wat cake sendiri. Insyallah doakan!

Tak der sesape pun recommend aku Bake Me Cupcake ni.
Aku mmg search yg paling dekat dengan rumah aku area sepang.
senang nak pick up order and senang nak berurusan.
Alhamdulillah dapat yg plg dekat dari rumah aku 5-10 minit jer.

Dapat info from bloghopping jer. Tengok smua kek kat blog tu semuanyer sedap.
Tanpa rasa ragu terus email jer and confirm order.
Alhamdulillah tidak mengecewakan rasanya. Highly recommended.
Sebagai pengemar chocolate moist. aku sgt puas hati dgn mini cupcake tu.

Mini cake besday Humairah tu pun sedap. dapat rasa ckit jer. mmg sedap.
asalnyer rainbow kek. tp aku request kekonon ikut tema la. hehe.

Terjah je blog Bake me cupcake for details.

Website : Bake me cupcake
Like FB : BakeMeCupcake




Aku nak selit review my cousin cupcakes & muffin.
Ramai puji muffin sedap. tapi tak sempat snap & rasa sebab dah licin.

Anyone interested bleh contact ok.

Chocos Heaven & Confectionaries
FB : Chocos Heaven & Confectionaries
Email : chocosheaven@gmail.com
No h/p : 0199459245 (Farra)
Location : Keramat

You Might Also Like

0 comments

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe