My Chevron Fever

10:44:00 AM

Seperti yg di mentioned.
Mood minggu ini adalah tentang my princess birthday.
Bykla proses mencari idea bersama incik google.

Dalam misi mencari idea.
Telah jatuh chenta dgn CHEVRON pattern ni.
padahal mcm corak2 rumput aku lukis dalam exercise book sekolah tadika dulu.
pastu cikgu bagi A tak pun bintang.

Chevron ni dah banyak dikomersialkan. Especilly for decoration. Sukanya!
Rasa tak sabar nak deco deco!
cuma maybe kat Malaysia tak berapa byk kot.
ke aku yg dh ketinggalan sebenarnya??? huhu!
Tak pun mungkin aku jer yg baru explore? maybe...
Apepun aku suka sgt dgn kekreatifan dioarg menggunakan chevron pattern ni.

Maybe aku boleh suggestkan wat CHEVRON THEME for birthday party, wedding, majlis aqiqah, baby shower. aku stg demam dengan chevron pattern ini.





You Might Also Like

6 comments

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe