Design your kitchen with IKEA

3:57:00 PM

Maaf cerita kitchen design saya tak abis lagi.
Sambungan dari Vote My Kitchen Design.
Tapi kali ni korang mesti akan lebih seronok.
Sebab korang pun boleh berangan design kitchen korang sendiri.

Seronok dapat design kitchen kita sendiri.
Korang pun boleh try. Go to Kitchen Planner by IKEA.
Seronoknyer. Yerla kalo nak compare design saya sebelum ni.
Rasa lucu plak.

Have Fun! Jom vote lagi nak!
hehehe

pssttt....oven stove yg bawah tu just konon2 jer. saya hanya guna gas stoove biasa je.


Design 1. simple dan lapang. kemas.
Design 2. suka plak tall unit kat tepi sekali tu. boleh simpan banyak barang.

Design 3 - tak berapa suka sebab ade plak KC kat atas tu.tapi full table top.


You Might Also Like

6 comments

  1. nad vote design no 2.
    tall unit tu memang berguna bila byk brg...

    ReplyDelete
  2. No 2 tuh ok!.....mmg berguna sgt :)

    ReplyDelete
  3. aku pon nak no. 2 ...hehehe ;)

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  4. Suka no 3 sebab table top pjg pastu ada kabinet atas lg.. Bleh gak simpan brg

    ReplyDelete
  5. vote for no 2..same with mine !!! =D

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe