Canvas Print for Kids Room

11:53:00 AM

No Wordless Wednesday!

Project deko-deko rumah masih belum siap. Byk jgak yg terbengkalai.
Project playarea pun tak siap-siap lagi.
Tak sabar nak share. tapi belum siap lagi...huhu.

Sebenarnya dah lama plan nak print gambar Humairah and gantung kat bilik dia walaupun pada dasarnya Humairah masih tido di bawah ketiak mama & papa.
Dah lama biarkan bilik Humairah terbengkalai.
Insyallah lepas playarea siap blehla move ke bilik tido plak.
Mama punyer workstation pun belum siap lg gara2 menyiapkan workstation anak.

Bawah ni bilik tido Humairah.
Wallpaper of course pilihan mama yg gilerkan pink!
Dinding masih kosong. Blehla nak letak canvas print gambar Humairah.



Kawan sy share offer from Groupon ni.
Rasa macam nak beli 4pcs (RM180) utk print gambar Humairah.
Dalam hati nak beli extra jgak untuk print gambar sy & hubby.
Tapi nti byk sgt plak frame gambar kat rumah.

Kalo berminat. Jom beli cepat!
Ade 1 hari jer lagi jer utk offer ni.
Boleh upgrade utk saiz yg lebih besar jgak.

[Up to 70% Off] 12” x 12” Personalised Photo Canvas Print. Choose 1 (RM55) / 2 (RM100) / 4 (RM180) Prints. From RM45 per piece. Free Delivery To Peninsular Malaysia 

 

Contoh design print canvas yang diidamkan nak letak kat bilik Humairah.
Maybe nampak lebih nostalgia & evergreen bila print black & white.
Cumanya nanti kalo anak bertambah camana plakkan?
Kalo frame boleh tukar gambar.
Takperla akan difikirkan tu.

So jom grab offer from Groupon!






You Might Also Like

9 comments

  1. cantik..plan mcm tu jgk tp bilik arreessa skrg adik ainul duduk.so kena hold la dulu.huhu

    ReplyDelete
  2. faeza,nk tanye mane ko beli bedsheet tu? kat ipoh ni mahal sgt la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dh lama beli. mmg mahal. tapi baru baru ni aku ade jumpa dlm 150.
      aku suka sbb senang nak kemas.

      Delete
  3. baru nengok blik cik merah da cntik upe gitu..bilik mak ayah dia lagi la cntik tuh..:)

    ReplyDelete
  4. faeza, kalau anak tambah, tambahlah gamba, ape susah..kekeke...cantiknye bilik cik merah, aunty tumpang bley?! kekeke.. :P

    ReplyDelete
  5. camteknyaaa wallpaper ituh! brp rm yek utk dinding seluas tu?

    ReplyDelete
  6. Pucuk dicita ulam mendatang..!! Mmng ngah pikir nk print gambar qaleef nak lletak dlm playroom dia...:-)

    Cantik wall paper bilik..ade rrzki nak buat jugak...tp bkn kat bilik qaleef...sbb wallpaper kat umah family tu qaleef dah start nak kopek2 -wall paper dah lame jd ujung2 tepi2 dah lekang sikit2- heran nyer dak qaleef tu nampak jer pulak..terus tarik...haaiihhh....

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe