Humairah is 3 ~ 23 Nov 2013

12:11:00 PM

Happy 3rd Birthday to My Girl, Humairah 23 Nov 2013.
Alhamdulillah dah 3 tahun anak mama ni.
Mama doakan membesar menjadi anak yg sehat & solehah. In Sha Allah.

Masih ingat lagi 1st day balik rumah, Humairah nangis non stop dari malam.
Rupanya poo poo dari malam, tapi mama & nenek tak tahu pun.
Bangun pagi nak mandikan Humairah baru tahu rupanya nangis sebab tak selesa.
Now Humairah dah bleh poo poo sendiri. Alhamdulillah.

Tahun ni celebrate birthday kecil-kecilan dgn cousins Humairah kat rumah my MIL.
Plan pun last minute sbb ingatkan nak tgu husband balik.
Mama beli kek kecik jer. Then order Dominos Pizza.
Seronok Humairah dapat birthday present dari cousins.


Kek Dora...cik merah pilih sendiri

Happy Birthday Humairah...

Last week, balik kampung melaka.
Tetiba semua ajak celebrate birthday Humairah. Dapatla celebrate dgn little uncles & aunties plak.
Semangat smuanya sebab dah lama tak celebrate birthday.
Siap pegi kedai RM2 beli belon. 
Tq Nek Su blanje Humairah ice cream kek yg sgt sedap.
Mama pun belanja la KFC sbg penambah rasa.
Amboi Humairah brape kali mahu potong kek ni?

Birthday tak sampai sini, Sambung plak celebrate dgn kawan cik merah kat Taska.
Skali farewell party la kononnya. Next year dh pegi school.
Nanti update cerita celebrate kat Taska plak...





You Might Also Like

8 comments

  1. amboi sampai 3 kali sambut ea....3 tahun kan...hehe

    ReplyDelete
  2. happy birthday cik merah intan payung :)

    ReplyDelete
  3. happy birthday humaira..
    semoga membesar dnegan sihat
    dan menjadi insan yang berguna

    ReplyDelete
  4. hehe tomei merah. dah cam muka mama dah. :)

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday to your daughter..
    By the way, mane u beli patung yang dalam baby cot tu ye...

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir humairah... :) cpt je masa berlalu...

    ReplyDelete
  7. hepi 3rd besday Humairah.... :) hadiah besh.....

    ReplyDelete
  8. salam,

    comelnya gifts untuk humaira =)

    Berminat dengan supplemen dari shaklee? Nak dapatkan keahlian percuma dengan belian OmegaGuard? Promo disember sahaja =)
    http://ainasuraya.blogspot.com/2013/12/kuruskan-badan-dengan-shaklee-omegaguard.html

    Thanks!

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe