Humairah's Birthday & Farewell Party

11:21:00 AM

Untungla cik merah ni celebrate birthday sampai 3 kali.
Kata ko 3 tahun kan?
Masakla kalo asyik request nak wat kek birthday jer.

Actually, memang dah plan nak celebrate birthday Humairah sekali dgn kawan2 kat Taska jer.
Kebetulan owner taska mmg plan ala2 jamuan akhir tahun gitu.
Sekali farewell party for Humairah yg akan ke sekolah next year.
Tak sempat nak celebrate, owner taska Fara dah bersalin sehari sebelum.
Congrat Fara, dapat baby boy. 

Owner kata makanan semua dah banyak.
Kek pun dh order. Pavlova smua ade.
So, sy plan sponsor party pack for kiddos.
The theme is Mickey Mouse.

Sebab owner dah pop! so, care taker la uruskan semuanya.
Ex-care taker pun dtg jgak. Tambah meriah.

Acara di mulakan dengan aktiviti mandi kolam walaupun hari sejuk sebab hujan dari malam non stop.
Tapi sebab nak bg kids happy so dapatla dorg smua mandi kolam.
Lepas mandi kolam, ready for cake cutting.
Sekali kek & lain2 lambat sampai. Nasib la one of parents ade bawak kek.
Kesudahannya kek mickey mouse tu sampai kol 3 ptg kot. Parents smua dh masuk office.
So kids jer la yg potong kek petang tu.

Nie gambar petang time cake cutting 

Party Pack for Andra Kiddos.

You Might Also Like

5 comments

  1. Semoga jadi anak solehah humairah..
    Besday Gift dapat banyak x Humairah? hehehe

    ReplyDelete
  2. Happy belated besday humairah.. amboi.. sampai 3x celebrate ye..

    ReplyDelete
  3. hi umairah..patut cm familiar je taska tu..heee :)
    1 of d best taska kan..tp aisy kt zaza cerdik :)

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe