Alahai...Kakak Humairah

3:15:00 PM

2013 bakal berlalu....
2014 bakal menjelma...
Selamat menyambut tahun baru semua...
 
If korg pernah tengok 1st gambar passport cikmerah yg botak tu.
Boleh refer entry 1st Pass Photo  ni kalo tak pernah tengok gambar cikmerah yg botak tapi comelzzz
Kalo tak silap nak wat passport pg New Zealand ketika umur 10 bulan.
Time amik gambar tu papa yang pegang cik merah.

Semalam, amik gambar passport utk sekolah plak.
Punyerla ramai org nak amik gambar. Kebanyakkan smua budak2 sekolah.
Sampaikan crowded kedai gambar dibuatnya.

Humairah plak tak nak amik gambar. Takut!
Penat mama ajar senyum nampak gigi white kat rumah.
Tapi bila sampai kedai gambar takut plak.

Nie gambar kat rumah sebelum pg kedai gambar.
Lepas siap2 pakai tudung. Pakai bedak bagai, lipstick bagai....
Manis jer anak dara mama ni senyum....

 
 
End up....1 gambar je yg lepas snap.
Jadila drpd tak de kan. Penat photographer tu soh tegak kepala bagai.
Maka....inilah hasilnyer...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
New passport picture Humairah.
Alahai Kakak Humairah. Cer la senyum ckit...

You Might Also Like

8 comments

  1. Garangnye muke kakak humairah...berbeza betol dgn gambar yang kat rumah tu..hihi..

    ReplyDelete
  2. muka garang je. bukan main lagi tengok jurukamera tu..

    ReplyDelete
  3. alahai dua dua gambar tetap comel tau cik merah ni...bila leh hadif dating ngan cik merah ni..hehhee

    ReplyDelete
  4. hehe...still cute...but serious nyeee kaklong kite ni..

    ReplyDelete
  5. hahah kelakaaa =) comel nyee cik merahh

    ReplyDelete
  6. hahaha kelakaa =) comel nyee cik merah

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe