Kota Kinabalu Day #2 : Gayang Seafood Restaurant

11:46:00 AM

Perut memang berkeroncong masing2.
Semua dah lapar nak menikmati seafood.
Dari Kundasang, kami terus ke Gayang Seafood Restaurant.
Awal kami sampai ke sini. Dalam jam 5 petang.
Memang plan sampai awal sebelum ramai orang.

Apa lagi yang buat di sini. Makan makan makan.
Yang bestnyer...bab makan memang semua tak berkira.
Selagi mampu nak makan, kita makan. Jangan membazir sudah.

Yang masih teringat-ingat is Siakap 3 rasa yang ada mangga.
Dah la memang favorite siakap 3 rasa. masak plak dengan mangga. Sedapnya!
Macam-macam kitaorg order. Kira ni la makan besar sepanjang percutian kami.
Siap tengah makan-makan, ade plak yg tambah order tengok orang lain punyer mcm sedap.

Alhamdulillah. Rezeki Allah.
Tiada pembaziran yang penting...semua licin.















Lepas makan, time to check in!
Ini hotel kami ketika sepanjang di Kota Kinabalu.
Oceania Hotel terletak di tepi sungai.


You Might Also Like

2 comments

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe