Kota Kinabalu Day #3 : Pasar Filipina

1:37:00 PM

Lepas penat berjalan, jom kita shopping pulak.
Ke mana lagi kalo tak ke Pasar Filipina. 
Saya aim nak beli rantai mutiara & kerongsang jer.
Minat sgt rantai mutiara. Dah ade 2-3 utas dalam koleksi.
Lepas tu beli kerongsang mutiara. Memang tu jer la sy shopping.
Beli souviner utk family & anak buah pun kat sini.



My pearl...

Lepas shopping mutiara...kita shopping ikan masin plak.
Ikan masin keropok kata suami. Wajib beli jika ke Sabah.
Jangan risau, diaorg akan siap-siap pack dalam kotak untuk kita bawa pulang ke Kuala Lumpur.
Makanan kopok kopok pun byk kat sini. Sy just beli kuih cincin.
Kopok udang yang bulat2 tu pun sodap.









Sebelum pulang ke Hotel, kami sempat menunaikan solat di Masjid Bandaraya Kota Kinabalu.


Pemandangan lebih cantik di waktu malam. 
Gambar sumber : Google

You Might Also Like

0 comments

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe