Naraya Lover

11:00:00 AM

Suatu ketika dulu...sy pernah post tentang Bawalaku Pergi ke Bangkok.
Memang tak menarik pun entry tu....huhu.
Aritu husband kata dia kna outstation ke Bangkok...sy dah melonjak kegembiraan.
Sekali kena tukar org la plak. Melepas nak shopping bag Naraya banyak2.


Apa plak Naraya ni?
Bleh baca kat website www.naraya.com
Ade jugak cawangan kat Isetan KLCC & 1 Utama rupanya.
Tak pernah plak terjah ke sana.

Malaysia
Company Name: Isetan of Japan Sdn Bhd
Shop Address: 1 Utama Shopping Centre
Lot G102, F101 & S101
Bandar Utama City Centre
47800 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan
Tel: +603-7713-7777
Fax: +603-7713-7666

Shop Address: Kuala Lumpur City Centre
2nd Floor, Suria KLCC
50088 Kuala Lumpur
Tel: +603-2382-7777
Fax: +603-2382-6666


Untuk tidak menghampakan diri sendiri, sesaje cuci mata kat google.
Jumpa plak Naraya Online kat I Online KL Isetan.
Banyak jugak choice. Tapi rasanya kalo pegi Isetan lagi byk choice kot.
Sebab entah bila nak pegi...kita shopping online dulu.
Harga berpatutan. Maybe kat bangkok lg murah kot.

Online Shopping : Naraya ISetan



3 bag ni koleksi bag Naraya anak-beranak.
Mama Cikmerah & my new baby Naqeeb..
Ni design lama kot, rasanya sebelum Humairah lahir dah ade beg ni.
Ayah yang belikan ketika outstation ke Bangkok.

Bag ni la sy angkut ke sana sini. Ke rumah my parents and MIL every week.
Macam bag balik kampung la..
Senang...nak kemana2 capai jer, smua dah ader dalam bag.


Nie plak rembatan dari online shopping.
Naraya blue black ni only RM 36. Diaper bag utk Naqeeb.
Tak salah ade ribbon kan..sebab mama yg bawak. Bukan Naqeeb.
Dulu diaper bag Humairah warna pink. so tukar angin plak...hehe.


Yg ni plak mama punyer. hehe.
Hadiah utk diri sendiri selepas berpantang 44 hari. haha!
RM 69. Besar jgak sebab bleh masuk Ipad & sumbat segala benda.
Ade anak kecik..kena beg yg boleh masuk pampers segala macam.


Jom shopping Naraya! Nak bagi present kat mak, girlfriend pun ok..
Sebab harganya pun ok
Happy shopping...

You Might Also Like

3 comments

  1. alahai cantiknya comel jea bawa jenjalan

    ReplyDelete
  2. Shu pun ada 1 bag Naraya, hubby belikan kat bangkok. pun jadikan bag baby, bawak mana2. Sweet... thanks for sharing the online link. Nak rembat lagi ;)

    ReplyDelete
  3. Eh ska beg kain lembut mcm ni... Hehhehe

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe