Kota Kinabalu Day #3 : Chicken Wing @ Tanjung Aru

1:48:00 PM

Lepas penat seharian bersiar-siar & bershopping, kami ke Tanjung Aru.
Kesian anak-anak semua dah kepenatan.
Kata orang, kalau nak tgk view matahari terbenam sila ke Tanjung Aru.
Tapi ketika kami sampai hari pun dah gelap. Hujan plak tu.

Kat sini, kami menikmati honey chicken wing.
Orang kata chicken wing popular kat sini.
Byk gerai org jual chicken wing kat sini.
Sedap atau tak? Dah nama ayam...sedap jer la...hehe

Nak menikmati seafood pun boleh...tapi tak brape sedap sgt.
Byk sgt kedai kat sini, tak tahu mana satu yg ok & sedap.
Ktaorg pun belasah je makan. Agaknya bila nampak ktaorg ramai-ramai makan kat situ.
Orang lain pun dtg makan kat kedai yg sama. Rezeki mereka.

Gambar tak banyak sebab kami dah kepenatan.
Lepas makan ingatkan nak singgah pasar malam berdekatan Pasar Filipina,
tapi anak anak smua dh tido. Hari plak hujan.
Sebelum pulang ke hotel, kami bersiar siar di sekitar KK sebab semua dah kepenatan.




Chicken Wing popular katanya...

You Might Also Like

0 comments

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe