Cik merah's Bestfriend

11:02:00 AM

Aduhai Humairah.
Suka sgt skrg ni main mak mak tau.
Nie pengaruh taska. mesti tgk penjaga kat taska.

Dulu slalu amik bear mama, pastu bg susu, pakaikan pampers, siap bedungkan baby lg tau.
Habis tuala2 lap pinggan kat dapur jadi bedung baby dia. Patutla asyik hilang jer bila mama sangkut.
Bila baby dah mandi and siap bedung, siap bobok & berzikir nak tdokan bear.
Sampaikan my mom kata belikanla baby doll utk Humairah main. kesian asyik dgn teddy bear jer.

Survey kat Toy R Us yang brand baby alive tu mahal kot. Range harga RM 80-100++
Pikir byk kali nak beli ke tak beli. Dalam hati tgu papa cik merah balik dr outstation.
Balik jer dr jeddah papa belikan Barney & BJ la plak dari sana.

Tidak menepati hati anak walaupun harga nya agak mahal.
Jalan- jalan2 kat tesco nak beli brg rumah, maka sy terjumpla set baby with accessories RM39.90.
fikir 2-3 kali. terus amik!

Punyer la excited cik merah sampaikan smua yg mama ckp dia follow jer selagi set baby tu tak dibuka dr kotak.
Namanya baby bob. Tak kena langsung kan. Nie smua pengaruh barney!
Now mmg dh jadi bestfriend cik merah. ke sana ke sini dia usung si baby bob tu
Tak layan dh mainan yg papa beli!kecewa papa!
Kekadang tu saje perhati gaya dia main senyap2. lawak betul anak dara aku ni!





You Might Also Like

8 comments

  1. wahhh..mmg selalu ngan patung yer cik merah..cam best jer patung baby with accesories tu..hehe

    ReplyDelete
  2. Haha.. sgt comel ok.. lagi2 time dye bobok kan baby tu.. kaki silang x tahan.. haha.. mcm my doter jugak dulu.. tp skrg adik dah lahir lagi real dia leh buat.. asyik nak salinkan pampers adik jer.. hahaha

    ReplyDelete
  3. ada gaya kakak kakak lah cik merah ni.. mesti kat taska protective kat adik-adik taska..hehehe...good girl humairah!

    ReplyDelete
  4. Ya Allah...comelnye cik merah..cerdik sgt...

    ReplyDelete
  5. ini nak kena ada adk ni...hehehehe

    ReplyDelete
  6. jom exchange link...saya dah lama letak link awak dlm blog saya...hehehehe

    ReplyDelete
  7. amboi...tak tahan siap duduk melunjur silang kaki bagai cik merah. mak2 sangat. hihi

    ReplyDelete
  8. cute laa humairah nih :D hehe

    ~auntie zera

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe