Lady Boss Button Badge

8:00:00 AM

Hi...

Since last 2 weeks ade beberapa email yg request utk design.
Mcm2 email sy dapat ade yg nak design jer, ade nak design & printing skali.
Ade nak design utk merisik, button badge, bisnes logo & birthday party.
Ade jgak yg request utk design Kitchen Wall Deco. Untuk hadiah pada kawan2.

Kalo lambat reply tu sorry yer.
Design xderla professional sgt. Just cuba cuba dgn creativity yg ade.
Jgnla expect design pro sgt tau!

Sebenarnya dalam proses nak create new blog utk share all the designs.
Insyallah, kalo dah selesai, bolehla share dgn semua.

Just nak share design button badge request my blogger friends, Ainul.
Pada mulanya ainul request utk design jer.
Lepas tu katanya nak printing 150 pcs button badge skali.



Bisnes Logo...

Nisa email sy katanya nak bertanya tentang bisnes logo.
Katanya theme color smua tak kisah. asalkan cantek.
Maka inilah hasilnya logo FzNisa.
Simple and colourful.

So sesape berminat nak beli baju boleh Like Page FzNisa
Dah open order for raya lagi.
Good luck nisa on your bisnes...



interested email aisheiteru@gmail.com

You Might Also Like

9 comments

  1. nak jugakkkk..nt kt email mama cik merah k

    ReplyDelete
  2. TQ faeza..semua org tegur cantikkk

    ReplyDelete
  3. salam kenal dari akak... suka info decoration umah kat blog adik ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak baca blog sy.salam kenal :)

      Delete
  4. faeza..so cute..nk tmph jgk untu birthday ank on 31.3 ni boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah puan.nti email yer nk camana.

      Delete
  5. Hehe akk tq ehh.mgkin nt nk akk design tuk mcm2 lagi hihi

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe