Mini Birthday Deco for Hubby

10:18:00 AM

Birthday hubby 14 Feb.
Since hubby outstation. We delay the celebration.
Oleh kerana kesuntukan masa, and tetiba rasa nak wat surprise deco for hubby birthday.
Sehari sebelum baru terhegeh-hegeh.
Then hubby plak call inform naik flight awal dr yg dijadualkan.
Tergopoh gapah la sy mendeko bagai bersama cik merah.
Tampal segala yg ade kat rumah. siap dalam masa 15 minutes! yehaaaaaaaaaa!

Tapi kali ni sy tak design sendiri.
Just search mr google. edit ckit sana sini.
Pinjam cik merah punyer board utk deco2. itupun penuh dgn sticker barney dia.
Maka terhasilah cacar marba punyer deco for my beloved husband!

Tadaaaa! Simple jer! Kekonon surprise la....hehee


 
kotak kecil tu besday present merangkap anniversary present skali.
nk interframe jgak!
amik free kat tenet and edit edit ckit. done!


Simple art for your love. 
Nie utk simple card yg sy edit jadi warna biru. Asalnye pink.
Boleh jgak dijadikan wall art/frame..
Source : Here

Alphabet banner. Silakan download...free!
Source : Here

Ni pula design risik merisik requested by Diana. Cute jer idea risik merisik ni.
Printable pantun utk diselitkan pada buah tangan yang dibawa utk merisik si gadis melayu.
Masih mengekalkan budaya kemelayuan. suka sgt idea ni.
Thanks Diana....

Boleh baca tentang entry Perihal Risik Merisik di blog Diana.



You Might Also Like

7 comments

  1. so lovely....
    hubby balik rumah jumpa family tercinta pasti hati tersenyum lebar....tgk wife dia buat surprise :)

    ReplyDelete
  2. wah best! by baru nak start buat DIY balik ni :D

    ReplyDelete
  3. hihihi... Terima kasih tau..
    Idea je..tapi hasilnya dari Faeza..
    Terima kasih sebab merialisasikan apa yang saya imaginasikan..

    Ingat bertunang nanti nak fikir-fikir lagi la..
    Ada tak idea lain lagi untuk buat kelainan..
    Kekadang tuh cam dah jemu macam biasa buat tu..
    Mungkin perlukan pertolongan Faeza lagi..hihi
    Bole kan..? Bole kan..? =p

    Comel Cik Merah... Mesti husband suprise kan...
    Happy Birthday buat suami Faeza...
    Happy Anniversary buat faeza, suami isteri.
    Semoga bahagia sampai bila-bila Insha Allah...=)

    ReplyDelete
  4. cantiknye kad kad semua tuu! kretif gile weh! keep up the good work!

    ReplyDelete
  5. kreatifnya mendeko. kalau saya buat mesti buroks =)

    ReplyDelete
  6. kreatif,
    dear, boleh share tak ade gune pape software tak utk edit? share bole? heh saya juga suke ngedit ngedit nii..

    ReplyDelete
  7. Ala bestnyer pndai design mcm ni,,, hihihi

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe