HK #1 : Humairah & Aeroplane

12:24:00 PM

Alhamdulillah...percutian sy, suami & Humairah berjalan dgn lancar.
Actually...nie percutian semperna our 3rd wedding anniversary.
Last year suami bawak pg shopping ke  Saigon, Vietnam
Tahun ni kami ke Hong Kong plak. Balik kg Hubby.

Nie 1st flight Humairah after 2 years. Maksudnyer dah ade seat la kan.
Beruntung Humairah kecik2 lg dh naik aeroplane kan. Now everyone can fly!
Last time naik flight ke  vietnam, christchurch NZ kecik lg. so tak excited sgt, nenen & tido jer la.
Kali ni punyerla excited dapat naik aeroplane. nie semua pengaruh barney!

Bangun seawal 6.00 pagi. Our flight 08:45 am.
Pepagi lagi meng'instagram'kan diri sendiri.


Beg sandang LV tu akhirnya putus jgak aftter 5 tahun sy bawa ke sana sini. Walaupun bukan original since sy beli kat pasar di sarawak RM40, tp sgt syg beg sandang itu!


Nasibla flight 3 jam jer. Melayan karenah budak kecik ni jadi flight tu sgt lama.
Alhamdulillah 1 jam before landing, Humairah tido! Risau time landing telinga dia rasa tak selesa.
And my 1st time rasa telinga sgt sakit during the aircraft's descent. and sy plak selsema lagi la rasa sakit.

Plan nak share entry percutian ke HK.  Sedang mencari mood since kerja sgt berlambak!

You Might Also Like

6 comments

  1. Ros pun nk bg auni naikplane nnt.. Knai plane dr bawah ja..hahhaha.. Tp rasa mcm dia tkut ja...motor pun takut :p

    ReplyDelete
  2. Untung nyer Humairah....
    Aunty jeles tau...=p

    ReplyDelete
  3. Faezah,sila share cuti2 k..bestnye Hong Kong..

    ReplyDelete
  4. Yun pn trrpk macam mana nk bg afif dim dlm flight,risau jugak...kene bg ipad jugakla kan,nk bg die diam..berkire2 lg nk bwk die naik flight,afif ni lasak sgt,huhu

    ReplyDelete
  5. wow bestnya.. cepat sambung cerita... hehe

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe