Set Dining Table @ Ricci Gallery

9:21:00 AM

Holla Monday.

Arini sesi menjawab email.
Byk sgt email masuk ke inbox sy betanyakan tentang set dining table. Sejak sy post entry Dining Hall.
Byk yg bertanya.
Oleh kerana ramai yg bertanya especially tentang kerusi set dining table ni, sy sharekan di sini.
Maaf lambat sebab cari semula resit and lupa plak nama kedai ni.

Beli di mana?
Sy beli di VIVA HOME Cheras. 

Kalo sape pernah pergi VIVA Home. Viva Home ni mcm one stop centre for home sweet home. Segala kedai kelengkapan rumah furniture, kitchen cabinet, wallpaper, sampaila ke toilet accessories. smuanya ade di Viva Home.

Cuma bagi sy harganya agak mahal setanding dgn brand + quality la kan. Mungkin kalo rajin survey or pg exhibition dapatla harga yg berpatutan.

Tapi dining table ni sy terus direct beli kat kedai jer.
Kedai ni terletak di dalam VIVA HOME.sy tak pasti kalo dia ade outlet lain.


Inilah kedainya...............

Ricci Gallery
Offering long lasting, comfortable and diversified furniture which are classy and elegantly designed for the modern home.  

Lot No. / Floor Level  
1.58-62 / 1st Floor
 
Phone / Fax
03-2788 0980 / 03-2788 0940


Tentang price. Bagi sy agak mahal jgakla. Lari dr budget ktaorg yg pada asalnya hanya RM3k for dining table. lari jauh plak tu dr budget! Puas tawar menawar tau! Tapi sebab hati dah berkenan beli jgak.huhu. hopefully berbaloi baloi la jangka hayat dining table ni.

Kalo nak tahu harga email sy la yer.

aisheiteru@gmail.com

  

You Might Also Like

3 comments

  1. ia cantik sangat. tapi tak mampu mak. heeee.

    ReplyDelete
  2. nak tau harga dia..whatsapp ainul boleh? hehee

    ReplyDelete
  3. place mat tu beli kat mana? cantik la..=)

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe