Kids Hijab : Xyra Hijab

10:00:00 AM

Meh nak share tudung anak-anak yang super duper sweet macam dia semanis honey.
Material yang best &super duper comfortable.

Humairah pakai sejak umur 4 tahun lagi.
100% cotton. Anak-anak akan nampak lebih comel lagi.
Dan yang paling suka sebab kemas. Tak berserabut.
Gosok pun senang. Sometimes tak perlu gosok terus pakai je.

Tudung ni macam ala-ala tudung syria la.
2 pieces. Ada anak tudung sekali.
Mudah nak pakai & penjagaan yang senang.
Warna pun memang sweet sweet gitu. #sweeterthanhoney

Sesuai dari kecil atau baby up to 10 years old
Ada 3 size. Size S M L.
Kalau baby pakai lagi comel sangat!
Ada yang mak mak super excited siap borong semua warna.
Katanya senang nak pakai untuk ke sekolah.

Nama-nama tudung pun sweet-sweet jer.
Xyra in honeycomb (Yellow)
Xyra in oreo (Black)
Xyra in Cotton Candy (Pink)

and many more xyra...

Price : RM26 not include postage

Boleh serbu IG : precioushumairah
Whatsapp : 0132629155

Measurement for Xyra Hijab

S (below 4yo)
inner : 19.5cm x 22.5cm

outer:
face: 22cm
front (from the chin) : 34.5cm
back : 47cm

M (5-8yo)
inner : 21cm x 22.5cm

outer:
face: 23cm
front (from the chin) : 42cm
back : 53cm

L (above 9yo)
inner : 21.5 x 22.5cm

outer:
face: 23.5cm
front (from the chin) : 42.5cm
back : 53.5cm



 







You Might Also Like

0 comments

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe