My Sweet Balang Kuih Raya

10:30:00 AM

Last week cerita pasal balang kuih Raya 80 sen kat entry ni
Balang Kuih 80sen

Today, I am so excited nak story my new 'Balang Kuih Raya'

Sebelum raya mood ke laut.
Nak share cerita balang kuih raya.
Baru dapat semalam. excited sangat.
Beli dari my schoolmate yang super duper creative.
Ada beberapa design untuk dipilih.
Saya pilik lavender pink purple gitu.
Suuuuweeeeet tak?

Balik rumah terus basuh-basuh dan keringkan.
Terus isi kuih raya. Macam malam raya pulak rasanya.

RM6 sahaja sebalang.
Beli 6 balang.
Total RM36 for 6pcs.
Harga tidak termasuk postage

Jangan risau sebab bekas plastik. Tahan lasak.
Anak-anak masih boleh baling bekas ni. hehe.
Tutup balang tu pun boleh basuh. Jangan disental sudah la yer.

Package tidak termasuk dulang.
Kebetulan kat rumah ada pulak en hubby beli dulang.
Sesuai sangat la pulak susun 6 balang ni dalam dulang.
Mama pun happy

Yeah! Dah boleh jemput orang datang rumah.

Kalau ada yang suka, boleh terjah sementara mak buyung tak meletup lagi.
Do check Instagram : https://www.instagram.com/noorsafiyyah/
Email : noorsafiyyah@gmail.com









You Might Also Like

2 comments

  1. comelnya.. kita x keluarkan pun balang kuih raya kita

    ReplyDelete
  2. alahai cute nyee...ni yg membuatkan tuan rumah sendiri yg mkn kuih raya klu hari2 hadap..hihi

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe