Home Progress #9 : Curtain Rails & Rod

10:50:00 AM


Sedang mencari mood utk langsir. Masih belum finalize warna & design.
Senang cerita belum pergi survey fabric langsir pun. huhu.
Rasanya tunggu hubby balikla baru pilih. Pilihan bersama lebih baik.

Rail langsir installer dah pasang last week. Sebelum tu dah request orang utk datang ukur.
Then baru installer datang pasang. Penat jgakla menunggu. huhu. sebab selalunye hubby yg tunggu. 
Tapi kali ni turn sy plak menunggu. Lebih kurang 4 jam la installer pasang rail & rod kayu langsir satu rumah.
Lambat ckit sebab installer wat keje sorang jer. Dah la nak pasang rail semua tinggi2. Pastu sy plak request rail 2-3 layer. hehe. Sebab installer dah berpengalaman so far sy puas hati dengan kerja dia. Siap request utk pasangkan langsir sementara lagi. Tu yg singkat. Tapi okla sebab blehla cover sebab rumah sy tak pasang tinted.

Mula2 berangan nak pasang rod kayu satu rumah. Tapi tetiba rasa nak feeling rumah macam amber chia plak. haha. langsir memenuhi ruang rumah up to ceiling heights. so guna rail biasa je la. lebih jimat. berangan itu indah kan? feeling rumah tinggi & besar macam Amber Chia la kan. Tapi rasa tidak tergamakla nak letak gambar sendiri. 

Ku sedar diri ini...aku hanyalah insan biasa....lalala



You Might Also Like

6 comments

  1. letak je.. rumah sendiri kan :)

    ReplyDelete
  2. patut cam kenal langsir bawah tuh. hihi

    ReplyDelete
  3. seriously u mcm i, i punye railing langsir pasang sampai ceiling. akibat nye langsir temporary pasang tergantung. Ntah bila la nk pi tempah langsir. Satu lagi color rumah you sebijik mcm rumah i...hehe
    kita sama..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. marilah kta berdeko sama2. hehe. bleh tiru idea u...

      Delete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe