Our New Toys

4:30:00 PM

Last week. Amik cuti sehari utk utk urusan bank & rumah. Rumah oh rumah!
Lepas tension2 pikir pasal rumah, pg shopping kat Midvalley.
Yang bestnyer kali ni sebab hubby tlg pikirkan persiapan raya utk isteri tersayang & si kecik merah. wehoooo! Bukan selalu ok. Selalu pn isterila beriya wat shopping beraya.
Tapi yg tak bestnyer sebab raya tanpa hubby............ :(

Huru hara bawak si kecik ni shopping. Habis smua baju dia pilih sendiri.
Tengok2 dh bawak baju kat papa jer. Beli kasut pun mcm tu. Habis smua kasut dia nak try.
Mamanyer tgk ajer. Makan hati org kedai tu tgk barang bersepah! hehe....sorry.




Lepas shopping raya. Kita Shopping toys plak.
Orang sebuk shopping langsir, ktaorg shopping toys.
Mama & papa shopping toys kat Machines.
Humairah punyer shopping toys kat Jusco.

Mood kami sgt teruja & happy. (padahal org lain dh lama ade kot! hehe)
Blehla ber'FaceTime' dgn hubby nanti!


Papa & Mama punyer toys.
Humairah punyer toy. Abis satu midvalley dia pusing. siap tergolek dok!

You Might Also Like

12 comments

  1. comel je..kecik2 dah pandai shopping ye..

    ReplyDelete
  2. faeza, kalau najla kan.. nak belikan dia kasut tak boleh test kat kaki dia. kalau test maknanya memang kena beli sebab dia tak nak bukak. boleh bergegar kedai tu dia menangis kalau bukak balik kasut yg di test kat kaki dia tu. hihi

    ReplyDelete
  3. halamak!bestnya toys papa mama..

    ReplyDelete
  4. hamboiiii, mama-papa punye toys wallahh!
    ok lah tu dah ade toys, i nan hado! kahkah

    ReplyDelete
  5. bestnyer dpt toy baru..

    ala org laen dah lama ade pun xsemua org ade tau..buat kater pilem tu "aku ada kao ada?" T_T

    lov xdew tau..bkn je tadew, pegang nk tgok2 pn xsompek..bile nk bli je abg kate

    "wtpe yang? mmbazer tau? esok2 klua gajah pulak ke xkn semua bnde klua awk nk beli?" LOL

    tp sronokkn kalo ada, sape yg tamo..ni lagi somi istri ada uwaaaaaa sgt jelez..

    ReplyDelete
  6. @Shakina Farhan hehe. bahaya ni. kalo dh pandai cakap bleh pening kepala :)

    ReplyDelete
  7. @azian abdullah merah ok lg. tp kekadang tu tgk mood dia. Alamak najla demand tinggi ni. kuat shopping gak!

    ReplyDelete
  8. @mama leen sesekali utk kepuasan diri setelah penat bekerja.

    ReplyDelete
  9. @lov-note hehe. nti rezeki lov plak lepas ni. cer hadiahkan husband. mesti dia terkedu. hehe

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe