Nota Cinta

12:00:00 PM

Salam Ramadhan.

Ramadhan pertama berbuka di rumah mertua tanpa hubby.
Lebih seronok jika hubby ade bersama.
Lambatnyer masa berlalu. 6 weeks to go!

Weekend Mission last week masih belum selesai.
On sunday, just lepaking sambil pilih2 kertas2 yang perlu dihantar ke recycle.
 
Oh goodbye notes & assignments.
Jasamu sgt dikenang. membantu aku & rakan2 meneruskan perjuangan kami di Menara Gading.
Kamu mengimbau kenangan aku & rakan2 ketika sama2 berjuang!
Maaf terpaksa hantar kamu ke tempat recycle.
Sudah tiada ruang di rumah. Tapi kamu tetap di ruang akal & fikiran aku sehingga hari ini.
Terima Kasih kerana menjadikan aku & rakan-rakanku berjaya hingga ke hari ini.

Notes & Assignments
Recycle the memories....

Sedang pilih memilih. Sy terdetik utk selak sebuah buku nota.
Oh mungkin ini buku nota favorite sy kot.
Tertulis nota cinta dari cinta hati bertarikh 18 Julai 2006.
Ade gambar lagi...comel plak tu gambarnyer.
Saya excited sangat baca sambil tersenyum. Romantik betul chenta hati saya ni. hehe.

Rupanya buku ni tertinggal dalam kereta ketika pergi dating.
Wah rajin tak bawak buku nota pergi dating. hahaha!
Ketika ini chinta hati bekerja di Pulau Pinang. Sy pula masih belaja lagi.
So jarang2 la jumpa. Kelakar plak bila baca2 ayat2 zaman bercinta.
oh sgtla romantik!

Sy Rindu sgt kat chinta hati.....

Nota Cinta dari kekasih hati
Oh Chinta Hati ku....
Faeza Love Nazlin. Humairah Love Papa & Mama.

You Might Also Like

7 comments

  1. Wow sweet.. :p ros xder nota2 tu sbb kenal asben pun dh matang sgt... Lpun dia xrei nk bercinta..haishhh :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. bercinta la lepas kahwen. sesekali bgla nota nota cinta utk husband.

      Delete
  2. romantik.. kenangan yg sangat manis. surat ni harus disimpan baik2 n review balik 5 years later ;)

    p/s: pernah jumpa surat cinta husband utk ex girlfriend nye. w/pun hanya kisah lama. tetap rasa jeles hehe smpi sekarang

    ~kak zera

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. dpt dah bayangkan mcamana kak zera jeles....haha

      Delete
  3. So sweet..kena simpan..boleh tunjuk kt anak-anak nnt.

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe