Weekend Mission

12:03:00 PM

Hi.
Hows your weekend???

Weekend sy kali ni dihabiskan dengan aktiviti shopping dan kemas mengemas.


Sabtu sy ke sogo. Tak plan pun nak join Sogo Member Card Sale. Sebab tau sure ramai gilers manusia. Lagipun persiapan raya semua dah settle.Stay kat rumah cheras sebab mak yg plan nak pg. Senang nak pg sebab star LRT depan rumah jer. Pepagi mak dah pergi. So lepak rumah melayan cik merah. By Zohor, mak dah balik. Mak kata ramai giler orang. Mak bagi chance sy pergi and mak jaga cik merah kat rumah. Memula cam malas. Tapi pantang di offer. Mak siap offer pinjam duit tu sbb org ramai beratur kat ATM. hehe. Sampai LRT Bandaraya memang sesak giler. Nasib mak dah offer Touch N Go. So lebih pantas.

Sampai terus ke Kids & Baby Department. Department wajib! haha!. Pelik tgk semua org berbakul, dgn anak2 meragam, menangis. Announcement anak hilang pun berkali-kali. Dapatla rembat 4-5 pasang baju cik merah. Tapi yg bestnyer kaunter cashier banyak la. Tak mcm dulu kna beratur panjang. So kna pandai2 cari kaunter yg kosong. Pastu singgah beli cadar. Suka sebab dapat cadar purple! Sebelum balik sempat lg rembat handbag. hehe. Lepas tu pass plak Sogo Card kat adik. adik plak sambung shopping!
 


Ahad duduk di rumah jer. Time for house cleaning.Tolong mak kemas rak buku. Buang la apa yg patut.
Nota2 ketika study dulu masih banyak di dalam kotak. Dulu sgt syg. Tapi kini....rasanya tidak akan digunakan lg. Sebab skrg internet lebih updated dari nota2 itu. Especially bidang IT. So sy plan utk hantar ke recycle sahaja. Ayah plak masih syg buku & dokumen dia. Nak buang ayah tak bagi. Aduhai boleh tak pg hantar kat library mana2? Tiada sape pun mewarisi bidang ayah...Sports.

sebelum & selepas
Buku & document ayah yg perlu ditapis utk direcycle
Buku2 yg masih menjadi kesayangan saya...

gambar saya yg comel. hehe.



You Might Also Like

4 comments

  1. faeza, muka macam cik merah...like mother like dotter. hihi

    ReplyDelete
  2. best nye dpt shopping... harap next year dpt g hehee

    ~kak zera

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe