23Months #cikmerah

9:11:00 AM

Buah hati saya dh nak masuk 2 tahun next month.
Ya Allah. Syukur Alhamdulillah Humairah membesar dengan sehat.
Now semakin kuat mengamuk especially kalo lapar.
sabar je la wahai hati mama ni tgk si kecik mengamuk.
baru anak sorg kan...belum lg beranak pinak. bleh bising mulut membebel.

Dah nak 2 tahun ni dh byk word yg keluar. baru la dgr dia bercakap.
penuh jer sebut nenek, ayah, mak, bapak, adik, baby....
tapi tak reti nak sebut yg ade huruf 'T'. sedih atuk tau!

perjalanan BF masih belum selesai. Yeah hampir ke PHD BF...Alhamdulillah.
Masih nak mengempeng time tdo. risau jgak camana la mama nak outstation next month.
Byk la kalo nak cerita pasal cik merah. Ipad tak payah citer la.
Dia yg ajar nenek camana nak tgk video nak pasang lagu dlm Ipad. hebat bdak skrg.
Kdg2 benda yg kta x tahu....dia dah advance dulu. tapi cik merah tak suka tgk TV.
Lebih suka main dgn Ipad. She loves Barney too!

Now favorite drama is Adam & Hawa. Suka betul dgn lagu cinta.
Budak berhingus dah pandai layan lagu Adam & Hawa. dok cinta cinta...

Next year dah 3 tahun. Plan utk hantar nursery or taska.
Hopefully Allah permudahkan segala urusan ini. since nak masuk rumah baru.
nak bagi nenek berehat dr jaga cucu. nowtgh2 survey 2 tempat...


sedap landing atas sofa kedai...sofa by cellini.
sgt suka buaian....
study @ mama's kitchen. bangun tdo terus dok sini study.
sedang layan lagu adam & hawa...
mama masak cedap!
cik merah @ nenek yg request
lalallala...
abis dinding rumah nenek...huhu
gaya pegang mouse tu so cute!


dah pandai wat peace!
last but not least...mama & merah!



You Might Also Like

7 comments

  1. lama tak dengar cerita cik merah ni..kem salam kat budak kiut tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. auntie zura. jgn lupa besday cik merah next month ok!

      Delete
  2. Humairah..u're so cute.msti humairah xknl auntie dah,lama xjmpa.huhu..yeay,nk 2thn dah,dh le rquest adik dh ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. auntie bz sgt. camana nak request adik ni? nak poo poo pun tak reti ckp lg. huhu

      Delete
  3. amboi cik merah, sedap betul mama dia masak tu. mcm buat iklan megi dah. hihi!

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe