Home Progress : Curtain Guest Room

10:10:00 AM

Tiada wordless...
Nak sambung citer pasal rumah.
Actually sy belum menetap secara officially. Masih byk yg tidak lengkap.
Tapi dh byk kali bermalam di rumah baru. happy sbb rumah sendiri kan :)

Yg sy rasa almost complete kitchen and guest room jer.
Guest room ni khas utk my parents and parents in law.

Sedang menunggu org curtain call utk hang curtain.
Hopefully dapatla beraya dgn curtain baru.hehe...

Utk curtain guest room and bilik humairah aku tempah sendiri jer.
kat Nilai 3. sejam dah siap. tapi aku ckp tak nak sejam.
sebab kalo sejam tu mcm tak yakin jer dia jahit cepat sgt.

Ni la rupanya sebelum tempah langsir.
Aku recycle langsir rumah lama. so tak brape nak cantik.gelap sgt.
Tapi okla kan utk sementara waktu.
Memula cam malas nak tempah dulu.tunggu ade bajet lebih.
Tapi bila bos aku kata "Faeza, dah alang2 tu tempah baru jer, senang. 
nanti tangguh2 sampai ke sudah tak bertukar".

sebelum...

Inilah langsir yg berjaya ditempah dan hang sendiri.
kekonon temanya yellow grey la.
ala2 jalan raya. hahahaha.


siang....
malam...
#instagram

You Might Also Like

8 comments

  1. cantiknya..dah lama tak tawaf Nilai 3 padahal duduk dekat je dengan Nilai 3...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. samala. even dekat jer dgn Nilai 3 dh lama tak pg.tp since masuk rumah. byk gak benda bleh dicari.

      Delete
  2. Fae, bole x share cr ukur langsir tu bg ngam2 mcm u punye ni...u pakai rod kayu kan? Nk ukur tgkp or ukur rod tu ke lantai? N lebar die bg ukuran tingkap or lebar rod..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah Aishah. sebab sy pun baru belajar. nanti sy share yer :)

      Delete
  3. same lgsr cm my room dat purple one..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ye ke? bestkan langsir tu sbb cahaya tak tembus. tdo mesti bgn lambat.

      Delete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe