Home Progress : TV Console

7:30:00 AM

Dulu berkobar-kobar update progress rumah.
Lately ni mcm agak slow ckit. sorry pada yg bertanya.

Ni nak update citer TV Console yg simple giler kot.
Refer entry ni untuk TV Console 3D Design

Bila tgk tv console ni tergantung, rasa rugi plak tak wat drawer sampai lantai.
Byk space nak simpan barang. 
Tapi okla sebab boleh sorok wayar bagai bawah tv console.
and nampak lebih kemas & teratur.

Ade 2 drawer tu pun dh mcm2 segala benda ktaorg sumbat.
2 drawer yg putih lutsinar utk astro dan dvd/vcd player dpt free time beli tv.
Memang sengaja minta bertutup supaya budak2 tak main n habuk pun boleh menyorok dlm tu.
Tak sangka rupanya boleh control dgn remote control tanpa perlu buka pintu. hehe. jakun ckit!

Kat kiri kanan tv console tu pula ade lampu. mmg skali pakej dgn tv console.
The price for tv console + lampu tak sampai RM 2000.

Price
Melamine TV Console (8 kaki)
[Including Melamine Backside Panel & Lights]
RM 1,800.00

bunga tu bunga bilik time kawen. xde idea nak letak mana.
simple kan!
Oh my TV console!
close up ckit!


You Might Also Like

26 comments

  1. cantik....dan nampak moden :)
    langsir pun cantik..

    lama x tinjau cik merah...sihat ker budk comel tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks elin :)
      cik merah semakin membesar & byk makan.

      Delete
  2. wah cantik...=)
    blog pon makin beseri...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dhya :)
      alamak blog sebelum ni mcm kelabu asap ker?

      Delete
  3. Xsimple pn, sgt cntik...suke hihii, ni brp ft ye

    ReplyDelete
  4. I rasa ok gak cam tu...senang nk sapu2 bawah tu...xde lah berabuk sangat kan..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahkan betul jugak. senang nak menyapu bagai.

      Delete
  5. salam..i pon suke tv console.nampak lebih kemas n dpt sorok wayar2 yg berselirat .hehe.btw,nk tny,brapa kaki ek u punye tv console?sbb cam murah je dpt bwh 2k. i buat 5kaki, rm2k. tak termasuk kos pasang lampu. boleh tgk tv konsol rumah i kat link ni http://soulain.blogspot.com/2012/08/persiapan-rumah-menyambut-aidilfitri.html

    btw,suke tgk tv consule u.simple n mmodern yet elegan;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh u punyer material mahal kot. I pakai melamin jer sebab tu murah ckit dr u kot.

      Delete
  6. cantiknya! dah macam show house dah aku nengok.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oit dalam gambar mcm showhouse. tp hakikatnye mcm kindergarden.

      Delete
  7. Wah... Cantik la tv console tu.. Nampak moden n kemas... :)

    ReplyDelete
  8. cantiknya rumah... fasha dah x sempat nak mendeco2 dah ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fasha kna kemas baby baru. congrat yer. comel baby.

      Delete
  9. cantik lh faeza...boleh cater tv 60inci x...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh. faeza dh tanya org tu before beli tv.

      Delete
  10. Cntiknya kak,,, nk copy paste la nnt..hahhaah

    ReplyDelete
  11. Cantik la kak..l nk copy paste a nnt..kikiki

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe