Shawl Rania by Scarf Sweethoney

1:00:00 PM

Sy jarang beli tudung online. Selalu beli kat pasar malam jer.
Pernahla suka Fareeda Mawar dulu. Sekarang  Fareeda dah tak keluar design Mawar.
Smuanya yg ade brooch tu jer. Tak berapa kena dgn jiwa.
Rasa nak let go Fareeda Mawar. Ade tak yg berminat???

Now sy dah jatuh chinta pada koleksi Scarf Sweethoney.
Sy suka sgt Shawl Chiffon Rania by Scarf Sweethoney.
1st time beli tak reti pakai ok. tgk tutorial depan mata pun tak lepas.
Berpeluh aku dok depan cermin. semua serba tak kena.
Agaknya kalo cik merah boleh bercakap time tu...aku dh kna sound!
Yerla aku bukan hijabista ko! so mmg failed!
Siap merajuk terus campak dalam laci wat perkasam.

Lepas sebulan sy try lagi pakai. Alhamdulillah terbentuk!
Terus dtg semangat nak pakai.
Sampai hari ni sy dah ade 8 koleksi Shawl Chiffon Rania.


 

What I Like about Shawl Chiffon Rania 

Simple. Not heavy with beading. So simple utk ke ofis.
Senang bentuk & chiffon berkualiti. Selesa & tak panas.
Warna yg cantek cantek. Boleh pakai dengan byk baju.
Berbentuk curve di hadapan. Boleh tutup ape yg patut.

Nie bukan shawl halfmoon tau. Kire mcm double halfmoon la.
Sebab my friend kata dia ade beli kat pasar malam.
Tapi bila dia pakai kenapa tak sama mcm sy pakai.
Bila aku tanya...rupanya dia beli shawl halfmoon.

Boleh check the availability kat website Scarf Sweethoney.
Tutorial pun ade Hijab Tutorial. Byk gaya boleh digayakan dgn Shawl Chiffon Rania.
Tapi sy jer dgn gaya yg sama.hehe

Tak suka sebenarnya letak gambar sendiri. 
Tapi nak jgak interframe pakai shawl raniaa. hehe. 

 cam horror!

You Might Also Like

7 comments

  1. cute ja aku tengok ko pakai, hehe. okay ke material dia? nampak cantik~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. muka lebar! material ok sebab terletak. senang bentuk.

      Delete
  2. U btol ke nk letgo fareeda mawar? I bminat :-)

    ReplyDelete
  3. thank you dear for your review ! =) - scarfsweethoney team

    ReplyDelete
  4. Asalam sis , kalau nk letgo Fareeda Mawar . Saya nak tau ;) thanksss !

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe