Organizing Kitchen Cabinet #2

8:00:00 AM

Inspirasi dari entry Organizing Kitchen Cabinet #1

Sebenarnya tak sempat lg nak organize betul2 since byk lg belum settle.
Sofa sampai ke arini masih blom muncul. best jgak rumah lapang ni.

Sejak kahwin and stay kat rumah sewa mmg giler tupperware.
Lepas dah move dr rumah sewa pun sama.
Beli jer tupperware simpan dlm kotak.
Siap tumpg rumah org sbb tak der tempat nak letak.

Mula2 hubby tak bising sgt sebab pakai duit sy sendiri.
Kecuali ade yg masa goda2 hubby utk topup ckit.
Tapi...skrg dh start ckit2 sebab tgk ade jer bwk balik tupperware.

Time nak pindah barang aritu tupperware & correlle adalah brg pertama yg sy pindah dulu.
sayang oi!
Giler tak syg duit kumpul main kutu ok.
Kire berbaloi la main kutu ni. dapat beli correlle ok.

My officemate sy mmg giler merah. kira konsep dapur merah.
dia akan beli tupperware kalo warna merah jer. Mesti seronok ade koleksi cam tu kan.
Tp sy belasah jer. asal suka beli jerla. tak kisah warna aper.
Tapi arini sy nak share my red collections from tupperware.

KC tall unit...





Modular Mates

Oil keeper
Garlic-Onion  Keeper

New!Pastamate

You Might Also Like

13 comments

  1. mak aiiiiii... memang kemas gila ni

    ReplyDelete
  2. bestnya... gambar2 ni dah boleh masuk katalog tupperware! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. mesti tokei tupperware punye kc lg dasyat kan?

      Delete
  3. wow wow dan WOWWWW...LOVE this entri SO MUCHHHH!!!

    ReplyDelete
  4. Sangat kemas..saya dari kecik suka deco rumah.tp xmeriah sbb kekangan duit.skrg stay kt umh sewa deco pun

    ReplyDelete
  5. cantik nyer..teratur....tahniah!!

    ReplyDelete
  6. sis, saya mohon utk link kan entry ini ke blog sy boleh? sebagai panduan utk pengguna tupperware..

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe