Humairah's Birthday : Prima Catering, Le Prestige

8:26:00 AM

Tiada gambar yg menarik untuk entry kali ini. sebabnyer tak sempat nak capture gambar bagai.

Khemah

1st time sebenarnya deal dgn org khemah. sebab wedding before ni pun kat dewan je kan.
So far puas hati dengan servis abg khemah ni.
As usual mmg cari plg dekat dgn rumah. supaya xde extra charge!

Aku request nak khemah biasa jer. Tapi abg tu kata semua khemah arabian jer.

Harga khemah : RM 200 (sekali dgn kerusi + meja + meja buffet). Kalo nak scallop bagai tambah RM 50. aku rasa ni yg plg murah sebab ade yg charge RM 280 per khemah + extra RM 50 for scallop.

Contact no : 0172921974


Catering preparation
Catering

Catering kali ni kami ambil Prima Catering by Le Prestige. Hubby's cousin.
Kami pilih kampung style & western food sebagai hidagan.

Untuk kampung style ader nasi putih, nasi minyak, ayam goreng berempah, sambal ikan bilis, daging salai masak lemak cilipadi & ulam-ulaman kampung.

Untuk western plak kami order spagethi ayam, potato salad, mix salad, sausage, coleslaw.
tambahan jgak hubby request 2 ekor kambing.

Alhamdulillah...kami sangat puas hati dgn makanan yg sediakan. Servis pun cepat. Presentation pun sgt menarik & nampak teratur jer. Sgt menjaga kualiti dan presentation. Tidak seperti sesetengah catering yg comot2. Sangat tak rugi kalo hire diorg utk majlis u alls. Suka nasi minyak. sedap dimakan begitu sajer.

Le Prestige ni juga menyediakan dewan untuk majlis perkahwinan. Do contact Le Prestige for details.

Website : http://leprestige.com.my/



the foods
the kambing golek
 

You Might Also Like

6 comments

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe