HK Disneyland : Flights of Fantasy Parade

3:42:00 PM

Fantasy Parade selalunya akan bermula jam 3.30 PM.
Fantasy Parade nie mcm perarakan semua character2 yg ader kat Disneyland kat situ.
Tapi belum 3.00pm pun tempat semua dah penuh. Especially tempat2 yg berdekatan dgn laluan parade.Terpaksa kami menyelit-nyelit utk bagi cik merah tempat duduk dgn selesa.
Keterujaan Humairah sampaikan nenek korea tu pun excited tgk Humairah.
Tak payah suruh tepuk tangan, dia mmg pandai sendiri tepuk tangan. 
Mmg tak rugi bawak Humairah ke sini walaupun entrance cik merah free!

Tips next time kalo nak tgk Fantasy Parade ni pergi chop tempat awal2 di depan castle.
Sebabnya mickey & team akan berhenti lama depan castle untuk wat show kat situ. 













Last show....kanak2 akan berarak sama!


You Might Also Like

1 comments

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe