HK Disnyeland : It's a small world

3:28:00 PM

It's a small world one of attractions in Fantasy Land. Kat sini tak perlu nak beratur panjang.
Oh! Maybe dah petang tak meriah sgt kot.
Enjoy sgt sebab naik train dalam air and jalan pusing2 tgk budaya masyarakat dunia.
Humairah pun teruja dgn lampu, warna2, music & budaya yg dipamerkan oleh kartun2 kecil yg sgt kreatif.
Tapi yg tak best Malaysia mcm xder jer kat bahagian Asian tu

Lepas keluar terus makan ais krim.
Dalam keadaan sejuk2 tu sempat lg makan ais krim.





You Might Also Like

1 comments

  1. masa kat disneyland paris pun ada It's a small world nie...mmg terbaek kartun2 kecil tue..mmg kreatif la...siap dah balik malaysia cari ringtones lagu It's a small world....hehe

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe