Home : Our Wardrobe Room (Price & Material)

10:14:00 AM


Bercerita tentang wardrobe ni, tetiba sy teringat warna wardrobe ni sama mcm wardrobe rumah nenek saya di kampung yg bertahun lamanya masih kukuh hingga ke arini. Mungkin material kayu zaman dahulu lebih tahan lama.

Continue dari entry Our Wardrobe Room.
Ramai bertanya tentang harga dan material wardrobe ni.

Vendor : Unity Kitchen Design
Material : Melamine fully height
Price : Tak sampai RM 8K. Harga include pull basket, dressing table & mirror & dll.

Harga sama hingga 12 kaki tinggi. tapi kalo lebih 12 kaki kna charge. Wardrobe sy hanya 10 kaki tinggi.

Hanya wardobe atas sahaja bertutup. Sebabnyer nak simpan barang2 macam cadar, comforter & segala barang yang jarang digunakan. Untuk bahagian bawah jer open concept especially utk pakaian daily use. Bahagian bawah semuanya berlaci.

Oh yer...kalo tak silap harga melamine white color lebih murah. Kenapa pilih warna brown? sebabnyer sy takut sgt bila amik warna putih lama2 akan nampak kekotoran & kekuningannyer. Tapi bila amik warna gelap ni akan nampak habuk tau. Kena rajinla lap-lap yer.

Haritu husband dh offer nak install lampu dalam wardrobe. Tapi jual mahal sebabnyer dh tak larat tgk rumah berhabuk. Insyallah kalo rajin nak mengemas rasa nak install lampu kat dalam wardrobe ni. Kasi meriah ckit.

Wardrobe Inspired!



You Might Also Like

0 comments

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe