Miniature Cute Watch GIVEAWAY!

11:35:00 AM

Today is Thursday!

Rasanya dah lama tak join Giveaway.
Saje nak try kali ni join Giveaway by Sioca Kecil
Hadiah best tau. Jomla join. Cepat arini last day!


  1. Follow Blog Susun Atur Sioca Kecil
  2. Saya suka baca tentang susunatur tapi tak suka tulis cerita sendiri kerana saya tidak sempat lagi merancang & mencari idea susun atur di dalam rumah sejak masuk rumah baru.....
  3. Pekerjaan Designer at Creativebytwo
  4. Cerita organizing yang sy suka part susun atur dalam Almari baju. Bila la sy dapat susun atur almari baju ni? 
  5. Entry by Mrs.Aisheiteru Miniature Cute Watch GIVEAWAY!
  6. Jomla join rakan-rakan blog. Just azura sila join giveaway ni sebab ko pun kreative deco deco. 

Sy share beberapa cerita projek susun atur saya. 

Projek 1 :  Susun atur part of my Kitchen Cabinet
 



Projek 2 : Kitchen Label (in progress)




You Might Also Like

6 comments

  1. aku tak pandai susun atur sangat! wakakaka... okay.. will join kalau jumpa gambar best yang tersusun.. ehehehe...

    ReplyDelete
  2. salam dear,dah boleh "Add your link"...sorry sbb tak reti lagi setting masa kat tools tu..heee

    ReplyDelete
  3. kagumnya... kemas btol kabinet.. :)

    ReplyDelete
  4. semua kemas dan teratur.. bestnye..
    salam perkenalan dear

    http://putihsalju123.blogspot.com/

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe