Home : Our Wardrobe Room

10:54:00 AM

Monday!

Dah lama entry nie dalam draft.
Kebetulan plak ade yg request. so sy up la entry ni yer.
Sebenarnya bukan tak nak share hasil selepas dh siap, tapi gambar tak lawa sgt.
So...tak der mood nak share. Lagipun biliknyer bersepah lagi.

So far, sy puas hati dengan wardrobe room kami ni.
Walaupun terpaksa korbankan 1 bilik. Tapi segala baju2 mmg semua pull dalam ni.
Boleh rujuk entry ni utk view 3D Design 3D Design Wardrobeby Unity Kitchen

Sampai sekarang pun belum abis kemas.
Especially kat bahagian atas wardrobe tu.
Main campak jer mana yg sempat. Asalkan tak bersepah.
Lepas tu bila nak cari haru biru dibuatnyer.
Belum sempang berorganizing bagai...drawer pun belum kemas.
Bila la nak abis kemas kan?

Cuma kekadang bosan jgak sebab warna wardrobe tu brown jer.
Kalo ader element colorful best jgak kan.
Kena fikirkan cara menceriakan bilik wardrobe.
Dah la curtain pun brown jgak. huhu.

Ok...inilah hasilnyer selepas install wardrobe.
Tapi baju2 tu bersepah-sepah masih tidak disusun dengan rapi.


Bilik asal...
dressing table..
Nie sebenarnya tempat letak handbag. tapi sy letak towel & bedsheet.
Wardrobe room saya...kecil jer.

Hubby's Side
My Side

My weekend Project....Still in progress....
Bila siap nanti sy share.
Masih lagi mencari idea utk wall art ni


You Might Also Like

14 comments

  1. Cantik sangat...memang open design ye dik... klu letak cermin maybe lagi nampak luas kot... tapi serius! memang cantik... boleh bitau akak tak kos berapa...?

    ReplyDelete
  2. wah..!!!santek la.
    bile lah boleh dpt cmni kan..herm...

    ReplyDelete
  3. salam dear,

    mmg inspired la buat bilik macam ni :)

    nak ty costing dia macamana?

    tq

    ReplyDelete
  4. waa....best...klo camni berape yer akak? boleh tak akak bg details dia punye contractor buat ni? klo boleh ni email sy : fatma_zahra85@yahoo.com, tq akak

    ReplyDelete
  5. waa....besttnya! akak..klo camni siap smua berape yer? boleh tak akak bg details pd email sy? fatma_zahra85@yahoo.com.. ok tq kak

    ReplyDelete
  6. best sangat ada wardrobe secantik ini :)

    ReplyDelete
  7. teringin jgk nk bt wardrobe room bila dah pindah umah sendri nanti...tp en. hubby x brape setuju katenyer rugi 1 bilik nti...huhuhu

    ReplyDelete
  8. wow bestnye ade walk in wardrobe.... tq sbb share. ^^ takde yang sendiri tengok orang punya pun jadilah. huhu.

    ReplyDelete
  9. Besnya blh buat wardrobe room!!

    ReplyDelete
  10. iron atas meja mekap tu ke faeza?

    ReplyDelete
  11. geramnye tengok wardrobe room ni.. arghhhh!! nak buat tapi takut nanti bilik xcukup plak. hehehehehe.. :p

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe