CH #4 : Hi-Tea @ Big Red Strawberry Farm

2:17:00 PM

Oleh kerana gambar yg terlalu byk. Rajinla sy wat part by part kan.
Sila jgn bosan.

Seronok dpt share experiences & photos.
Seriously sebab kekadang bila baca blog org lain pun tgk gambar dulu baru baca.
Sometimes membuatkan kta teruja.
Eh korg ade rasa teruja tak tgk gambar dlm blog ni. Ke cam tak rasa ape2? hehe

Kali ni ktaorg chill @ Big Red Strawberry Farm.
Makan lagi and lagi...
Tempat yg selesa dgn cuaca petang yg agak sejuk macam nak hujan.
Seronok cik merah & kawan2 bermain.

Cafe di Strawberry Farm ini menawarkan lebih dr 20 menu.
Kebanyakkannya berasakan strawberry.
Agak kecewa bila Ais krim Goreng dh closed.
Tak pasti la closed untk selama-lamanya, sementara or hari tu jer.

Dapatla merasa scone yg sy byk baca di blog-blog lain.
Scone ni rasanya mcm butter cookies tapi lembut & berderai.

Tak sangka cik merah suka makan strawberry.
Sebab sy mmg tak minat strawberry. Tapi kalo susu strawberry minum plak.
Seronok dapat lepak2 borak2 dgn my friends.
Layan kerenah anak2 yg semakin membesar.

The  menus

tempat makan & rehat yg selesa.
Yg ni membuatkan anak2 asyik nak main jer. menarik perhatian budak2.
our choice!

Wafer + strawberry sos + vanilla icecream
fries utk kids. tapi mak bapak yg lebih!anak sibuk nak main.
inilah SCONE wih butter + strawberry sauce + cream

samosa ni tak sempat rasa. tak pasti adakah inti strawberry?
Humairah's favorite. Strawberries + cream
 


Lihat pula wajah2 gembira + teruja dapat makan strawberries!

 
 


You Might Also Like

1 comments

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe