Deco for mom's event

12:38:00 PM

Nenek pun nak jgak deco-deco mcm Birthday Cucu Humairah.
Layankan ajer. Bila tanya tema. Tak de tema katanya.
Nak jgak gambar ala dora mcm Birthday Alya. Tapi nak yg bertudung.
Boleh gitu....

Maafla mak & makcik2 semua.
Sempat buat yg simple jer. Tak dapat nak deco2 bagai.
Insyallah next year ok.

Actually nie kira mcm acara tahunan Jiran Wanita rumah my mom.
Setiap jumaat malam akan ade kelas mengaji beramai-ramai.
Akan rotate rumah by rumah.
Setiap hujung tahun selalunya akan ade majlis makan-makan.
Kali ni majlis makan-makan kat rumah mom.

Sempatla tlg my mom ckit2 before chow pg rumah in laws.
Ni la hasilnyer daripada tak de langsung kan?
simple sangat....

Gift utk majlis tu is balang kaca IKEA. sy & mak memborong last month.
Mood sy masih chevron lagi...hehe

wall deco
Jar tag
the simple menu...
the menu...
Gift tag

You Might Also Like

8 comments

  1. SALAM .. sis kalau tak keberatan boleh tak ajar saya mcm mna nak design ni ?? actually cousin nak buat aqiqah .. rasanya kalau nak temaph lagi perlukan bajet .. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai sy pun tak terror sgt. nak design camana yer?
      sy guna adobe photoshop.

      for details...just email me.
      aisheiteru@gmail.com

      Delete
  2. ko buat bisness aa.. nanti aku tempah... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai ajue...aku tak pro ar.
      wat utk suka2 jer.
      bebila ko nak ko roger aku ok!

      Delete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe