The Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa

7:30:00 AM

Tidak memerlukan perjalanan yg jauh.
Terujanya bila tau ader water resort kat area sepang.
Dah rasa macam resort ni belakang rumah.
Kenapa sy tak pernah tahu tentang The Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa Sepang
Selalu baca blog org bercuti & bermandi-manda di Gold Cost Morib.
Rupanya its totally different place!

Seriously sangat-sangat menjadi impian untuk stay kat resort atas air.
Walaupun sy ni giler shopping. Tapi I need my own sweet time sekali sekali.
Of course la kalo dapat stay kat sini tak keluar bilik kan?
Mahu menikmati keindahan ciptaan Allah.

Teringat ketika stay kat Legend Water Homes with hubby.
Walaupun kami stay semalam. Tapi dah cukup membuatkan sy rasa teruja sgt!
Cuma yg beza kat The Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa Sepang tak der private pool.
Tapi ade balcony. Ade open infinity swimming pool.

Sy rasa sgt sesuai utk sesiapa yg busy and tak der masa untuk travel jauh2.
Just spend ur weekend kat sini. More relax and privacy.
Or maybe bleh celebrate anniversary? ayat hint suami sendiri.

Sesiapa pernah pegi sini? Jom share your experience!

Hubby.........my wishlist for 2013!
1 night pun jadila...please...










You Might Also Like

8 comments

  1. wahhhh..bestnyer kann kalau dpt duk hotel nie..hihihi

    ReplyDelete
  2. babe, hotel ni ada promotion kat living social. tengok sini;

    http://www.livingsocial.com/malaysia/cities/1964-klang-valley-kuala-lumpur/deals/575812-golden-palm-tree-travelers-palm-villa-for-2

    mane tau berkenan..aku pun teringin jugaaa...tapi macam mahaaaal! huhuuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ajue : makes the gift utk aku...please. hehe

      Delete
  3. ahaaaa..baru smlm jalan2 cni..memang best tmptnye..nak masuk ade guard, xbleh sembarangan..mampu tgk dari luar di tepi pantai je..amek gambar pun da cantek!!!

    smg wish ini tercapai =)

    ReplyDelete
  4. hahaha..i pon nk bt bnda ni utk anni thn ni but dis yr i yg nk bt surprise ajk die cuti g hotel best2 gini.skali skala.hehehe.i nk gi avilion pd tu.cm gempak malaysia sbnrnye ade tmpt2 gini kan.dulu ms golden palm ni nk bukak diorg ckp ni utk org yg jd ahli shj x bukak utk public..saba jelah..

    ReplyDelete
  5. Dah lama iela nakmke sini...tak menyempat lagi nih...best kan..romantic gitu... ;)

    ReplyDelete
  6. Bestkan kat sini! Guess what.. I can give you a special price sebab jadi club member ^_^ Discount of more than 50% – only RM 350 nett!! Please visit http://goldenpalmtreediscounts.blogspot.com/ for details. RM 350 ni including all charges tau.. applicable on weekends too ^_^

    ReplyDelete
  7. tumpang lalu...if sesape berminat nk stay kat golden palm tree dgn harga serendah Rm350 2D1N, Rm 650 3D2N boleh lh msg or call sy. 012 2208140.tq

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe