Wall Art By Kufi Store : The Price

8:30:00 AM

Rentetan dari entry Wall Art By Kufi Store.
Ramai yg bertanya tentang harga?
Kalo nak lebih confirm bleh refer kat FB Kufi Store.

Sy update harga yer. Rasanya sama jer sampai skrg. Tak tahula kalo ader perubahan harga.
Sy tak tawar menawar pun. sebab dari kali pertama sy sesaje tanya harga
sampai dah confirm nak order, Kufi Store beri harga yg sama.

The Price & Size

Harga adalah mengikut saiz.
Kufi Store byk type of product such as Kufi Gift, Kufi Shirt, Kufi Gift etc.
So harga sy ni adalah harga Canvas Printed .

  •  2 x 2 kaki (24 x 24 inch) : (set 4 Qul ) - RM 850 
           Ade juga size 2.5 x 2.5 kaki utk 4 Qul (lupa nak tanya rege)
  • 3 x 3 kaki (36 x 36 inch) - RM 420
  • 2 x 4 kaki (24 x 48 inch) - RM 400 - rectangle

Size paling besar is 2 x 4 kaki sahaja.
Kufi store dah mentioned saiz besar dari ini susah nak handle.

Canvas Printed ni sgt ringan. Cara nak pasang pun senang.
Hubby hanya drill 2 lubang and sangkut.

Bleh check it out kat FB Kufi Store. Byk sgt design yg cantek.
If nak kufi nama sendiri pun bleh. Nak wat kad kahwin pun bleh.
Tshirt pun ader. Nanti rasa nak jgak beli tshirt from karya kufi.





You Might Also Like

2 comments

  1. cantik..memang dah lame sangat pekenan nak buat ayat kufi macam ni kat umah..lebih simple dan modern..harge nyer ley tahan gak ek..hurrmm..nak kene masuk dalam bajet gak nih..:)

    ReplyDelete
  2. cantik...nampak modern kan..style skrg mcm ni..kena kumpul duit nk buat camni gak..

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe